Камелия е готова за оптимизация

. сряда, 29 септември 2010 г.


Кой по-добре, ако не горещата Камелия знае какво е оптимизация. За нея без съмнение най-понятна е физическата оптимизация, за която не се и изисква много – малко силикон, няколко секси парцалчета, нацупени устни и всичко е готово.

За SEO оптимизация най-вероятно фолкгърлата не е чувала, но то и не е нужно. Щом Камелчето знае как да си изкара кинтите, без да е спец на тема SEO, тогава нека си залага на физиката и това.

Е, и глас има, не може да й се отрече, и цици има – и това не може да й се отрече. В комбинация с доста освободеното си поведение и умение да кокетничи и флиртува, Камелия се превръща в желана хапка за всяка уста.

Без съмнение дори всеки заклет SEO специалист, който не отлепя очи от екрана дори за секунда, би споделил ценното си време с някой и друг разкрепостен фотос на Камелия, които в последно време хич и не са малко.

Така че, които иска нека си оптимизира, които пък няма такова желание, нека се любува на Камито.

Берлускони дал ключ на Дарина за палат, надхвърлящ 2 млн.евро

. понеделник, 27 септември 2010 г.


Не е тайна, че вдовицата на Илия Павлов е любовница на милиардера Силвио Берлускони, който за да зарадва палавницата си от леглото се отбил до ключар да й извади ключ за палат, надхвърлящ 2 млн. евро.

Забележете, че тузарското жилище не се намира къде да е, а на пъпа на Рим и в близост до едно от най-предпочитаните за посещение места от туристите – площад “Навона”.

Освен, че Дарина се намирала в един прекрасен аристократичен комплекс с бляскава и внушителна външност, тя притежавала и великолепна тераса, толкова просторна, че да се танцува валс на нея, от която наблюдавала чудесните гледки, които й се разкривали.

Разбира се обаче премиерът на Италия – Силвио Берлускони не се възползвал от ключарските услуги, минавайки само с един ключ, поръчал няколко като естествено си взел един, който да ползва и един в резерва.

Така единият винаги стоял при него, за да може да изненада винаги любовницата си, а другият го пазел вкъщи, ако случайно го загуби.

Но и да го загуби знаел къде е точният ключар.


бутони към социални мрежи

Хороскоп за 2011 година – няма нищо скрито!

. понеделник, 20 септември 2010 г.

Хороскоп за 2011 - вашето бъдеще!

Овен

Очаквайте големи промени в работата. Ще имате много нови колеги през годината, с които ще трябва да се научите да работите заедно. Вашият хороскоп за 2011 предвижда, трудности при общуването с началниците.

Телец

Бъдете по-търпеливи и изслушвайте събеседниците си. Възможно е да бъдете част от голяма сделка през годината. През лятото ще имате шанс да разширите контактите си с важни хора за работата си.

Близнаци

През 2011 година наблегнете на отношенията със семейството си. Не допускайте малки спорове да прераснат в големи скандали. В средата на годината, ще получите голяма премия и ще имате шанс да отидете на мечтана семейна почивка.

Рак

Годината ще е белязана от големи обрати в личния и професионалния ви живот според хороскопа за 2011. Не отстъпвайте от принципите си. Бъдете твърд и не се поддавайте на чуждите думи. Ще имате проблеми в съда, които ще завършат във ваша полза.Очаква ви раздяла, която трудно ще забравите.

Лъв

Хороскопът ви за 2011 година сочи успехи в работата. За много кратко време ще се издигнете до висш пост. В материално отношение, ще сте напълно задоволени. Позволете си малко глезене, защото целият този стрес е противопоказен за здравето.

Дева

През 2011 ще срещнете нова любов с която ще имате дълга и страстна връзка. Не позволявайте на недоброжелателите да ви разделят. Забравете старите си партньори, защото в противен случай ще имате конфликти в сегашната си връзка.

Везни

Бъдете позитивно настроени през годината. Ще ви се наложи да направите някои промени в работата. Ще получите оферта за работа на друго място. Това може да се окаже вашият шанс за стартиране на по-добра кариера.

Скорпион

През лятото ще се наложи да направите няколко изненадващ ремонт. Бъдете настойчиви в това, което искате. Очаква ви пътуване в края на годината. Хранете се по-здравословно, защото сте предразположени към зарази.

Стрелец

Ще имате големи успехи в личен план. През летните месеци ще получите предложение за брак. Ако нямате сериозно връзка, ще срещнете човека, с когото ще доживеете старините се. Отдайте се на почивка през зимата, тогава няма да сте толкова заети в работата.

Козирог

От февруари до април ще бъдат вашите тежки месеци. Хороскопът ви за 2011 показва финансови трудности и завист от страна на колеги. Дръжте топли отношения с началниците си и всичко ще е наред. Ще бъдете в перфектно здраве през цялата година.

Водолей

По време на лятната почивка ще получите изненадваща оферта, която коренно ще промени кариерата ви.Възможно е да започнете нова работа или да бъдете повишен. Не бъдете песимисти.

Риби

Хороскопът ви за 2011 година показва, че е през есента ще бъдете под голям стрес. Опитайте да останете спокойни и да не въвличайте други хора в това. За сметка на това ще бъдете възнаграден за усърдната си работа с голяма материална придобивка.

Известните у нас не са чували за SEO

. събота, 18 септември 2010 г.


Почти са извинени, ако не живеехме в 21 век, векът на компютрите, Интернет, безжичните комуникации и SEO оптимизацията.

Да, ама не. Сега е времето, в което няма човек, които да не притежава собствен компютър. А за популярните лица се предполага, че освен компютър, притежават и лични сайтове или блогове, чрез които общуват със своите фенове или зложелатели. За да бъдат ефективни обаче, те трябва да бъдат поддъражни, актуализирани и оптимизирани. И точно тук идва думичката SEO, за която малцина сред популярните българи са чували.

SEO за повече от чалга певиците например най-вероятно звучи като нов вид наркотик или модел мобилен телефон, но не и като нещо, което може да им носи популярност, успех и пари.

В същото време SEO оптимизацията не е и толкова лесна, че да се побере в главиците на купищата измислени звезди у нас. Линкове, тагове, URL са все неща, които звучат като бебешко гукане за компютърджиите, но като супер сложна теорема за лицата от телевизионния екран, сцената, площада, терена.

То вярно, че всяка жаба трябва да си знае гьола, но нямаше да е зле да имаме и някоя знаменитост, която е навътре в компютърните технологии, а не разбира само от позиране, силикон и чупки в кръста.

Как BG звездите ни отслабват?

. сряда, 8 септември 2010 г.


Доста от нашите звезди им се носи каква ли не слава относно начина, по който отслабват и поддържат фигурата си.

За актрисата от “Стъклен дом” Луиза Григорова се шуми, че била анорексичка.

Глория пък ползвала услугите на д-р Емилова и отседнала в нейната клиника за отслабване в Боровец. Но освен себе си тя е подложила на същото и щерка си, тъй като малкото й момиченце се превърнала в по-огромна от майка си, въпреки че е още тийнейджърка. Освен Гло услугите на дебелариумите ползва и познатата ни от екрана водеща на “Здравей, България” - блондито Лора Крумова.

Азис пък си прави клизма, която определено му помагала, за да отслабне. Неговата колежка Галена също имала сериозни притеснения за снагата си, защото напоследък почти изобщо не пиела вода. Нали H2O-то ни е нужно, за да сме в перфектна форма, защото без него тялото не функционира правилно и се започват процеси на тлъстее, които никак не се харесвали на певицата.

Друга една известна личност е в другата крайност, тъй като прекалява с водата, но не с пиенето, а с плацикането в нея и това е бургаското момиче Тони Димитрова, която глътнала шнорхела във водата, отслабва от плясъка на вълните.

Такива са нашите звезди - колоритни в слабеенето си.

Проф.Овчаров и всички археолози са фенове на климатиците

. понеделник, 6 септември 2010 г.

Преди време писахме за проф. Николай Овчаров – изтъкнатият ни археолог, който наедно с покойния Георги Китов откриха съкровищата на България. Но да си археолог и да постигнеш подобни успехи никак не е лесно, затова и всички, след като знаем при какви условия работят, като чуят за климатици, реакцията им наподобява тази с кучето при рефлекса на Павлов. Тук обаче отделянето на слюнката липсва, само задоволството е същото, проявено при кучето с въртенето на опашка.

А защо ли?

Иска ли питане, след като знаем, че по цял ден са на припек и се борят със земята, за да може да открият старините, които определено не растат по дърветата?!

Единствено те могат да изпитат радостта от престоя им в помещение с климатична инсталация, тъй като само тогава потенето спира през лятото, а студът в късните есенни дни се заменя с мека топлина.

Незабравимо усещане, което никой вентилатор, в първия случаи, и газова или електрическа печка, във втория, не могат да заменят.

Ето защо не се съмняваме, че най-малко във возилото на проф. Овчаров има климатик, тъй като постоянно му се налага да пътува от място на място в страната, още повече през адските летни жеги, когато хора като него дори и по обяд също работят, за да могат да открият тайните отпреди векове, закопани в пръстта.

За какви лаптопи да се оглеждаме, когато си купуваме преносим компютър?

.

В забързаното ни ежедневие днес, за да е мобилен човек трябва да притежава и преносим компютър, който да му отваря вратите за безброй възможности и да му служи като прозорец към света. Затова и хората търсят да си купят лаптопи, защото вече не са някаква демонстрация на лукс, а най-обикновена нужда за прогрес. Често пъти преди да отидат до магазина, желаещите да сърфират в нет пространството трябва да проверят към кои марки да се насочат, дали ще са лаптопи Sony, Toshiba, Dell, както и какъв точно модел, са неща, които зависят предимно от нуждите на бъдещия им собственик.

Така да речем дори и тези, на които им е необходим голям капацитет на компютъра, също без проблеми могат да си закупят лаптоп, тъй като вече е нова ера в бранша и преносимите вече задминаха настолните, които преди години бяха предпочитаните, а другите бяха смятани само за демонстративна показ.

Сега вече нещата се преобърнаха и те си размениха ролята на водещия.

Затова и учениците, тръгвайки на училище, са снабдени с най-модерните мобилни компютри.

А защо това е така?

Защото са преносими и лесно може да се използват, където и да е било. Това нещо е възможно и благодарение на батерията, която позволява дори и когато няма ток в електрическата мрежа собственикът на лаптоп да си продължава с работата, а останалите му колеги да броят мухите по тавана.

Именно и затова човек трябва да се съобрази и с компонентите на батерията, тъй като има някои, които издържат по 1 час, но има и такива – по 3-5 часа, пак според нуждите.

По същия начин е и с мониторите. Има богата гама от размери – от съвсем малки до 17 инча като последните са за любителите на игрите и филмите. Един такъв е доста по-удобно, когато приятели се събират на кино-вечер, разположили се директно на тревата върху някоя полянка, без да е включен в електричеството дори, отколкото да започнат да мъкнат обемни монитори и компютри. Те на практика са непрактични в подобни случаи. Има някакво ограничение, което собственикът на първите изобщо не забелязва.

Ето защо, когато човек отива на пазара за преносими компютри той първо е проучил кои са най-добрите марки, защото след това инвестицията си заслужава. И така хората се спират на по-известните лаптопи като Sony да речем, защо качеството на звука, картината, дизайна, параметрите, начинът на работа и удобствата, които предлага са на наистина високо ниво и са несравними с кучемарките, които бързо “издават багажа”.