Елена Йончева: Искам бебе!

. сряда, 2 юни 2010 г.
  • Agregar a Technorati
  • Agregar a Del.icio.us
  • Agregar a DiggIt!
  • Agregar a Yahoo!
  • Agregar a Google
  • Agregar a Meneame
  • Agregar a Furl
  • Agregar a Reddit
  • Agregar a Magnolia
  • Agregar a Blinklist
  • Agregar a Blogmarks

Журналистката сияе от щастие с новия си любим Пламен

Елена Йончева като всеки истински професионалист избра момента, в който да покаже когото трябва пред приятели и врагове. Папараци отдавна се мъчат да я изловят с кого ходи, но ето че тя го поднесе на тепсия по време на откриването на изложбата й с оператора Николай Стойков, включваща 60 фотографии от Сомалия.

Популярната журналистка Елена Йончева събра в столичната галерия „Средец" бившата си половинка - експремиера Сергей Станишев и настоящата - архитекта Пламен Тодоров, което бе прелюбопитно за клюкарите.

И двамата обаче като истински кавалери се държаха на положение. Сергей Станишев поздрави с огромен букет хризантеми Елена Йончева. Тя пък му

представи новия мъж в живота си

Елегантната дама 6 любимата си малка черна рокля отново доказа, че може да се държи независимо и да се показва такава, каквато е. Дори на изложба тя бе довела лабрадора Дана, а кучето позна бившия си собственик. Елена Йончева не спря с изненадите. В „Шоуто на Иван и Андрей" тя открито и ясно изрече: „Искам бебе!" И с това напълно разби пуританите. Явно връзката е сериозна, след като дамата с такава страст я афишира. Двойката Живее в ново луксозно Жилище и като нормално семейство се грижи за обзавеждане и други тривиални неща. Истината е, че всички, които я познават, отсичат: дано най-сетне случи на мъж! Какви ли не слухове за интимния Живот на Елена Йончева циркулират в общественото пространство. Според запознати звездата на „Денсинг старс" скъсала със

Станишев по време на шоуто. Преди две години имаше слух, че е

бременна от премиера

Мълвата придоби лавинобразен ефект, когато тв журналистката даде интервю за месечно лайф стаил списание. На въпроса, дали случайно не чака бебе, тя отвърна многозначително: „Божа работа! Както се казва, само господ знае!" И допълни, че Желание да стане майка не й липсва.
Първият брак

Малцина знаят, че преди години Елена е имала съпруг, но бракът й с него не потръгнал и двамата се развели доста бързо. Това е студентска любов, а социологът Дочо Михайлов от Силистра е неин колега в Московския университет през 80-те години на миналия век. Тя следва журналистика, а той - социална психология. И до днес Елена и Дочо си помагат и поддържат нормални приятелски отношения.
Романът със Сергей

Йончева сваля Сергей, когато той е Господин Никой - през 1994 г. Двамата отиват на прожекция на филма „Джурасик парк".

„Срещнах я един ден на улицата. Не бяхме се виждали много отдавна (Елена и Сергей са били състуденти). И най-напред отидохме на кино. Точно

тогава всички бяха луди по филма на Спилбърг за динозаврите", разказва Сергей. Споделя също, че колкото и смела да изглежда в очите на тв зрителите, на този екшън много се шашкала и подскачала от страх на седалката. „В един момент ме хвана здраво за ръката и така..