Хороскоп за 2011 година – няма нищо скрито!

. понеделник, 20 септември 2010 г.
  • Agregar a Technorati
  • Agregar a Del.icio.us
  • Agregar a DiggIt!
  • Agregar a Yahoo!
  • Agregar a Google
  • Agregar a Meneame
  • Agregar a Furl
  • Agregar a Reddit
  • Agregar a Magnolia
  • Agregar a Blinklist
  • Agregar a Blogmarks

Хороскоп за 2011 - вашето бъдеще!

Овен

Очаквайте големи промени в работата. Ще имате много нови колеги през годината, с които ще трябва да се научите да работите заедно. Вашият хороскоп за 2011 предвижда, трудности при общуването с началниците.

Телец

Бъдете по-търпеливи и изслушвайте събеседниците си. Възможно е да бъдете част от голяма сделка през годината. През лятото ще имате шанс да разширите контактите си с важни хора за работата си.

Близнаци

През 2011 година наблегнете на отношенията със семейството си. Не допускайте малки спорове да прераснат в големи скандали. В средата на годината, ще получите голяма премия и ще имате шанс да отидете на мечтана семейна почивка.

Рак

Годината ще е белязана от големи обрати в личния и професионалния ви живот според хороскопа за 2011. Не отстъпвайте от принципите си. Бъдете твърд и не се поддавайте на чуждите думи. Ще имате проблеми в съда, които ще завършат във ваша полза.Очаква ви раздяла, която трудно ще забравите.

Лъв

Хороскопът ви за 2011 година сочи успехи в работата. За много кратко време ще се издигнете до висш пост. В материално отношение, ще сте напълно задоволени. Позволете си малко глезене, защото целият този стрес е противопоказен за здравето.

Дева

През 2011 ще срещнете нова любов с която ще имате дълга и страстна връзка. Не позволявайте на недоброжелателите да ви разделят. Забравете старите си партньори, защото в противен случай ще имате конфликти в сегашната си връзка.

Везни

Бъдете позитивно настроени през годината. Ще ви се наложи да направите някои промени в работата. Ще получите оферта за работа на друго място. Това може да се окаже вашият шанс за стартиране на по-добра кариера.

Скорпион

През лятото ще се наложи да направите няколко изненадващ ремонт. Бъдете настойчиви в това, което искате. Очаква ви пътуване в края на годината. Хранете се по-здравословно, защото сте предразположени към зарази.

Стрелец

Ще имате големи успехи в личен план. През летните месеци ще получите предложение за брак. Ако нямате сериозно връзка, ще срещнете човека, с когото ще доживеете старините се. Отдайте се на почивка през зимата, тогава няма да сте толкова заети в работата.

Козирог

От февруари до април ще бъдат вашите тежки месеци. Хороскопът ви за 2011 показва финансови трудности и завист от страна на колеги. Дръжте топли отношения с началниците си и всичко ще е наред. Ще бъдете в перфектно здраве през цялата година.

Водолей

По време на лятната почивка ще получите изненадваща оферта, която коренно ще промени кариерата ви.Възможно е да започнете нова работа или да бъдете повишен. Не бъдете песимисти.

Риби

Хороскопът ви за 2011 година показва, че е през есента ще бъдете под голям стрес. Опитайте да останете спокойни и да не въвличайте други хора в това. За сметка на това ще бъдете възнаграден за усърдната си работа с голяма материална придобивка.